Argentínsky mignon na cesnakových dubákoch
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	         Varí: Branislav Štálnik
 | 		  
				  	  
				  	1 porcia  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	50 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Sviečkovú nakrájame na menšie steaky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme
pivom a necháme chvíľku postáť. Cesnak nakrájame na plátky a opečieme na
masle, pridáme dubáky, ktoré sme osolili a okorenili a spolu podusíme. Nakoniec
pridáme pažítku.
 - Mäso opečieme na olivovom oleji do ružova. Pivo nakrátko
povaríme, pridáme maslo a zahustený vývar a necháme spolu krátko prevrieť.
 - Mäso podávame na dubákoch preliate omáčkou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |