« Naspäť na tento recept

Anjelské rezy verzia na vytlačenie

Komerčný recept


Autor receptu: droetker

Postup receptu

Na prípravu cesta ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni žĺtky, polovicu cukru, vanilkový cukor a soľ do peny. Bielky ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha s druhou polovicou cukru a opatrne vmiešame do žĺtkovej peny. Nakoniec vmiešame múku s kypriacim práškom a rozpustené maslo alebo margarín. Cesto rozotrieme na vymastený a vysypaný plech a vložíme do predhriatej rúry piecť.

Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Plynová rúra: stupeň 3

Doba pečenia: asi 20 minút

Vychladnutý korpus prepichneme na niekoľkých miestach špajdľou a rovnomerne pokvapkáme kakaovým nápojom.

Náplň pripravíme z krémovej náplne, mlieka a cukru (3 PL) podľa návodu na obale a potrieme ňou korpus. Smotanu s cukrom (1 PL) a smeta-fixom ušľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha a natrieme na krém. Na 2 hodiny uložíme do chladničky. Krátko pred podávaním posypeme kakaom.

Suroviny




40
minút
príprava
20
minút
na 180 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist