Ananásová čína

Autor receptu: hanina

Recept je z nejakého časopisu a je veľmi chutný.

Postup

  1. Mäso nakrájame na tenké pásiky alebo malé kocky, osolíme, okoreníme zmiešame s 2 PL medu, 1 PL kečupu , pol PL horčice, sójovou, worcesterskou omáčkou a premiešame. Pokvapkáme olivovým olejom a orestujeme.
  2. Pridáme tymián, rozmarín, citrónovú šťavu podlejeme ananásovou šťavou z kompóta a dodusíme.
  3. Na druhej panvici orestujeme na tenké krúžky nakrájanú mrkvu, nakrájanú papriku / ja som dala žltú a červenú/ . neskôr pridáme polovicu plechovky ananásového kompótu, 1 PL medu, rozmarín a citónovú šťavu. Dodusíme do mäkka.
  4. Uvaríme cestoviny podľa chuti a návodu a všetko zmiešame.