Americká pizza

Autor receptu: 2010

Talianska pizza je skromne jedlo len tak zopar ingrediencii na tenkom ceste. Ale to bolo v tedy, ked boli vsetci chudobny v Taliansku, potom prisli do krajiny prebytkov a zbohatli a rozhodli sa, ze pizza je moc uboha. Co tam zopar ingrediincii? Mame penazi dost zacneme ako marinara s krevetami a chobotnicami a vsak sme v Amerike tak tam pridame aj dobry steak (mozeme si to dovolit a mame radi New Orleans, tak tam dame cajun sunku a zopar chillies a zakoncime dobrou majonezou a citronom.

2
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 250 °C

Postup

  1. To je len vzorka , kazdy si da surovin podla svojej penazenky .. Pizza base( zaklad) kupime americku to je hruba ( alebo si upecieme sicilsku hrubu ) alebo si spravime cesto podobne ako slovensky kolac, maslom nesetrime. Tym ze je hrube, dame najpr predpiect, lebo sa nam to vsetko prebori do cesta.
  2. Stedro natrieme cesto pizza paradajkovou omackou ako Cosco specialna tazka ako Angela Mia. Riadne to posypene talianskymi susenymi bylinkami. Zobereme za hrst struhanej mozzarelly a stedro rosypeme. Vzdy je este treba pridat trochu miestenho syru ako cheddar na chut. Dakde este pridaju treti na chut ako emental.
  3. -Kedze sa nam paci juh ameriky, tak si poukladame na drobno nakrajanu pikantnu sunku cajun a chilly papricky nakladanez mexika. Na to si pekne poukladame pekne velke tygrie predvarene krevety (ziadne mrazene malicke) a medzi ne si dame male nakladane chobotnicky.
  4. Aby sme to zakoncili, zoberieme na tenko nakrajany kvalitny steak ako T bone. A poukladame. Dame piect to horucej rury, ale najlepsie do pizza pece lebo toho mame moc vela. Vyberieme a este co by bola pizza bez dobrej majonezy ako McCormick a troskou jarnych cibuliek, pekne ozdobime. A nesmieme zabudnut na citron