Amatérska tortička ovečka

Autor receptu: prhlavka

moja druhá torta pre neter k narodeninám, veľmi sa z nej vytešovala :D

Suroviny

Postup

  1. Cesto: http://varecha.pravda.sk/recepty/amaterska-toriticka-vcielka-maja-s-vilkom/40482-recept.html, bez pridania kakaa.
  2. Plnka: uvaríme si puding z 500ml mlieka a dvoch práškových pudingov podľa vlastného výberu osladíme podľa chuti, ja som dala 2 PL kryštálového cukru. Ja puding až do vychladnutia premeišavam, aby sa mi na povrchu neurobila mliečna koža. Vyšľaháme si šľahačku s vanilkovým cukrom.
  3. Keď máme puding vychladnutý opatrne vmiešavame šľahačku a krém máme hotový! Na prekrojený korpus som dávala šťavu z konzervy(z jahôd), jahodový domáci džem, jahodovú plnku a samotné jahody a opakovala na dalšiu vrstvu. Korpus bola klasická piškóta.