Akuri - parsi praženica
Autor receptu: 2010
Kazdy sme iny na cestach, dakdo si berie plne auto aby sa nemusel rozlucit s domacou stravou.
Su taky ako ja co sa tesia aby vyskusali vsetko ine.
Aj tento recept na prazenicu ktoru robili nedavno na ranajky v hoteli.
Takze akuri - parsi prazenica.
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Vsetku zeleninu nakrajame na drobno
- Na troche oleja oprazime na drobno nakrajanu cibulu a cerstvy zazvor s trochou mletej kurkumi.
Pridame na drobno nakrajanu paradajku a feferonky ( ja som dal 2 ) a chvilu podusime.
- Vajicka dobre rozmiesame s dvoma lyzicami mlieka. A vylejeme do zeleninovej zmesi. Ochutime sol, korenie.
A spravime rychlo riedku prazenicu.Odstavime z plamena a
vmiesame posekanu koriandrovu vnat a prizdobime cerstvymi zrelymi paradajkami.