Ako sa karí s tatárkou pobili ...

Autor receptu: fionecka

Tento recept nemá s tradičným indickým karí spoločné vôbec nič. Toto jedlo varieva jeden kamarát a nám zachutilo .... Tak prečo sa s ním nepodeliť? Je to zaujímavá zmes chutí .... veď vyskúšajte !

60 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso umyjeme a nakrájame na malé kocky. Do kastróla dáme olej a mäsko dáme dusiť do mäkka. Pridáme soľ, alebo vegetu a veľa-veľa kari korenia, ja dávam dve polievkové lyžice.
  2. asi takto ...
  3. Netreba pridávať žiadne tekutiny, mäsko dusíme na malom ohni až do mäkka. Ak s avydusí veľa vody, môžeme zahustiť troškou múky...
  4. Zemiaky si vopred uvaríme v šupke. To, že ich treba potom očistiť, viete ... Najkrájame ich na plech, posolíme, pokvapkáme olejom a necháme do chrumkava opiecť v trúbe
  5. Keď je všetko, čo má byť mäkké, mäkké a čo chrumkavé je chrumkavé, je hotovo! Naberieme zemiaky, navrch dáme mäso a pokvapkáme tatarkou. A hotovo!