Limetkový cheesecake
Limetkový cheesecake so škoricovými čipsami
Autor receptu: redakcia
Postup- Korpus: Najemno rozdrvíme
sušienky v kuchynskom robote.
Potom ich zmiešame s roztopeným
maslom a natlačíme na dno tortovej formy. Dáme stuhnúť do chladu.
- Krém: Smotanový syr zmiešame s cukrom, kondenzovaným mliekom, kôrou a šťavou
z limetiek a všetko dobre
spolu vyšľaháme. Na záver pridáme vyšľahanú smotanu a krém navrstvíme na korpus vo forme a zákusok dáme stuhnúť do
chladničky.
- Škoricové čipsy: Všetky suroviny dobre
spolu vyšľaháme a hotovú zmes
rovnomerne rozotrieme na plech
vystlaný papierom na pečenie
a pečieme pri teplote 195 °C 6–8
minút.
|