Zapečený Brie s medom a orechami
Autor receptu: pitrb
Tento recept ma naučil jeden talian žijúci v Kanade počas študijného pobytu v Lisabone.
Tento recept pripravil počas jednej party a zmizol ako prvý. Hlavne sa netreba báť tej
kombinácie a vyskúšať to. Výsledok fakt stojí za to.
2 porcie |
32 minút príprava |
30 minút na 200 °C |
Postup
- Recept je veľmi jednoduchý a nie je na ňom čo pokaziť. Brie položíme do zapekacej misy, zasypeme orechmi, polejeme medom a na záver osolíme. Nebojte sa množstva tej soli, je to potrebné, ja dokonca dávam ešte viac.
- Pečieme na 200 stupňoch približne 20 - 30 min. Treba hlavne sledovať aby sa orechy navrchu nespálili. Podávame ešte teplé s čerstvou bagetou a maslom. Dobrú chuť