Vysmážaný Camembert
Autor receptu: gordonko
... trochu odkukané z prezentacie v tesku a niečo primyslené .... a maškrta je na svete
4 porcie |
15 minút príprava |
10 - mimo hranoliek minút tepelná úprava |
Postup
- ....pripravené suroviny
- ...ak ideme robiť syr s hranolkami , tak si dáme robiť najskvôr hranolky ,aby boli hotové spolu zo syrom
do misky či taniera si dáme mlieko , vňom rozhabarkujeme vajíčko ,osolíme ....
- ....a primeranie dohusríme hladkou múkou ...aby to nebolo riedké ani moc husté
- v druhom taniery si zmiešame strúhanku zo sezamovým semiačkom
- ....syr si celý namočíme a trochu necháme odkvapkať a preložíme do strúhanky
- .. v strúhanke ho celý obalíme
- ... a dáme na trochu rozpáleného oleja asi za 3 - 4 minutky pretočíme a osmahneme druhú stranu
- ..... hranolky aj syr máme hotový ...pridáme trochu tatarky a možme jesť
DOBRÚ CHUŤ