Vysmážaný Camembert

Autor receptu: gordonko

... trochu odkukané z prezentacie v tesku a niečo primyslené .... a maškrta je na svete

4
porcie
15 minút
príprava
10 - mimo hranoliek minút
tepelná úprava

Postup

  1. ....pripravené suroviny
  2. ...ak ideme robiť syr s hranolkami , tak si dáme robiť najskvôr hranolky ,aby boli hotové spolu zo syrom do misky či taniera si dáme mlieko , vňom rozhabarkujeme vajíčko ,osolíme ....
  3. ....a primeranie dohusríme hladkou múkou ...aby to nebolo riedké ani moc husté
  4. v druhom taniery si zmiešame strúhanku zo sezamovým semiačkom
  5. ....syr si celý namočíme a trochu necháme odkvapkať a preložíme do strúhanky
  6. .. v strúhanke ho celý obalíme
  7. ... a dáme na trochu rozpáleného oleja asi za 3 - 4 minutky pretočíme a osmahneme druhú stranu
  8. ..... hranolky aj syr máme hotový ...pridáme trochu tatarky a možme jesť DOBRÚ CHUŤ