Vyprážaný údený syr s moravským mäsom, šampiónom a grilovanou mrkvou
Autor receptu: shukvacik
Nemám moc, čo povedať k tomu receptu, proste mi
niečo napadlo, skúsil som a výsledok stál zato.
Vyprážaný syr
poznáme asi každý, obľúbené jedlo deti, ale aj dospelých.
Tak som skúsil niečo, čo som ešte nevidel a pasovalo to k
sebe.
4 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Údený syr nakrájame na cca 100 g plátky, pridáme plátok moravského mäsa a plátok šampiňónu, obalíme v hladkej múke a vo vajci a v strúhanke dva krát. Vyprážame na rozpálenom oleji z každej strany kým syr nieje pekne hnedý.
- Na grilovanú panvicu si dáme kvapku olivového oleja a nakrájanú mrkvu obalenú v korení (americké zemaky) poriadne ugrilujeme, aby bola mrkva chrumkavá.
- Podávame so zemiakovou kašou a kečupom alebo tatárskou omáčkou. Prajem Vám dobrú chuť.