Vyprážaný kaleráb trocha inak
Autor receptu: dvorka
Snažím sa trocha chudnúť a po preštudovaní Dukanovej diéty svoj jedálny lístok prispôsobujem potravinám ktoré táto diéta odporúča. Dnes som si urobila vyprážaný kaleráb obalený v ovsených otrubách.
2 porcie |
10 minút príprava |
8 minút tepelná úprava |
Postup
- Kaleráb som si na strúhadle nakrájala na plátky, odrezala dookola šupu, rozhabarkovala som si vajíčko s trolinkou soli a nastrúhala syr. Plátok kalerábu som namočila do vajíčka, obalila v otrubách a dala na panvicu s troškou oleja.
- Opražila som každý kúsok pomaly z jednej strany, otočila som a položila na kaleráb koliesko salámy. Nechala som dopražiť dozlatova.
- Každý kaleráb som položila na papierovú utierku aby vytiahla prebytočný olej, posypala som syrom. K tomu reďkevky a čerstvá pažítka. Aj bez varenia sú kalerábky mäkké a chutné.
Z vajíčka ktoré mi ostalo som urobila nadýchanú omeletu so syrom ktorého mi tiež trocha ostalo.