Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept)
Autor receptu: akeber
Rýchlo a jednoducho . Vždy som šampiňóny len samotné vyprážala skúsila som ich naplniť
bryndzou .....raz dva boli fuč :-)
5 porcií |
20 minút príprava |
30 minút na 170 °C |
Postup
- Šampiňóny očistíme . Odstránime nožičku a ošúpeme .
- Vnútro vydlabeme lyžičkou , dávaj pozor aby sa nepolámal . Ja nožičky a vnútro ktoré vydlabem nevyhadzujem . Popražím cibuľku a na cibuľke podusím . Zalejem rozšľahaným vajíčkom .
- Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom , múkou a nasekanou pažítkou .
- Šampiňóny vyplním plnkou . Obalíme v troj obale múka , vajce , strúhanka .
- Vypražím na rozpálenom oleji . Príloha zapekané zemiaky a zeleninka .
- Dobrú chuť ! :-)