Vyprážané plnené šampiňóny (fotorecept)

Autor receptu: akeber

Rýchlo a jednoducho . Vždy som šampiňóny len samotné vyprážala skúsila som ich naplniť bryndzou .....raz dva boli fuč :-)

5
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Šampiňóny očistíme . Odstránime nožičku a ošúpeme .
  2. Vnútro vydlabeme lyžičkou , dávaj pozor aby sa nepolámal . Ja nožičky a vnútro ktoré vydlabem nevyhadzujem . Popražím cibuľku a na cibuľke podusím . Zalejem rozšľahaným vajíčkom .
  3. Bryndzu vymiešame spolu s vajíčkom , múkou a nasekanou pažítkou .
  4. Šampiňóny vyplním plnkou . Obalíme v troj obale múka , vajce , strúhanka .
  5. Vypražím na rozpálenom oleji . Príloha zapekané zemiaky a zeleninka .
  6. Dobrú chuť ! :-)