Vlčák

Autor receptu: jody

Pôvodný (česko)slovenský fastfood, na výlety, na cesty, na túry, či obedy v prírode a nielen vtedy, keď Vás prepadne vlčí hlad... :-)

15 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso, ja som použila krkovičku, nakrájame na rezne. A hoci obvykle mäso nevyklepávam, rezne sa hold musia, takže ich trochu pootĺkame, mysliac pri tom napríklad na nepríjemného šéfa...
  2. Ochutíme soľou a korením, obalíme v trojobale (dva razy obaľované sú trikrát lepšie) a vypražíme v horúcom tuku. A buď baštíme na obed so zemiakovým šalátom, ...
  3. ... alebo tie rezne nasúkame medzi chleby, pribalíme zopár kyslých uhoriek a hor sa do lesa! Prajem príjemný výlet a dobrú chuť! :-)