Vlčák
Autor receptu: jody
Pôvodný (česko)slovenský fastfood, na výlety, na cesty, na túry, či obedy v prírode a nielen vtedy, keď Vás prepadne vlčí hlad... :-)
15 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso, ja som použila krkovičku, nakrájame na rezne. A hoci obvykle mäso nevyklepávam, rezne sa hold musia, takže ich trochu pootĺkame, mysliac pri tom napríklad na nepríjemného šéfa...
- Ochutíme soľou a korením, obalíme v trojobale (dva razy obaľované sú trikrát lepšie) a vypražíme v horúcom tuku. A buď baštíme na obed so zemiakovým šalátom, ...
- ... alebo tie rezne nasúkame medzi chleby, pribalíme zopár kyslých uhoriek a hor sa do lesa! Prajem príjemný výlet a dobrú chuť! :-)