Višňová bublanina

Autor receptu: nataliasperkova

Je to nadýchané piškotové cesto s višnami.Doma sme to robili len tak. Je to dobré urobiť ked pride navšteva.

15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Postup

  1. Zacala som tym, ze som vyslahal vajcia s krystalovym cukrom.
  2. polohrubu muku s kypriacim praskom
  3. vsetko ostatne tekute som pomiesal dohromady
  4. a opatrne nalial a premiesal s mukou. prelial z misky na plech, na ktorom som mal silikonovy papier, ale inac by to bola urcite klasika potriet olejom/maslom a vysypat mukou.
  5. poukladal vykostkovane marhule. mudrost starych materi: marhule supkou dolu a ked su kysle, vydatne posypat vanilkovym cukrom. moje marhule boli fajn, cukor som minul cely a aj tak boli osviezujuce.
  6. a ideme na to