Vegan cestoviny s medvedím cesnakom
Autor receptu: mythra
Zdravý, rýchly, jednoduchý a výborný recept na cestoviny. Vznikol z ,,toho, čo mám v
ladničke,, ale nevedeli sme sa ho dojesť :) Použila som môj obľúbený druh cestovín. Chutia
ako syrové a použitie opečeného Robi mäsa úplne nahrádza chuť slaniny.
4-5 porcie |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- V slanej vode si uvaríme cestoviny. Scedíme a odložíme vedľa.
- V menšom hrnci dáme variť smotanu na varenie, vytlačíme do nej Sojakrém, roztrepeme vidličkou, pridáme soľ, korenie, nasekaný medvedí cesnak a pažítku podľa chuti. Povariť stačí iba chvíľku. Na panvičke si na oleji opražíme Robi mäso a posolíme. Použiť môžme aj seitan, prípadne upravené sójové mäso. Cestoviny na tanieri prelejeme omáčkou, pridáme Robi a podávame. Dobrú chuť :)