Vajíčkovo-bryndzová nátierka

Autor receptu: mundaka

Každé ráno úvaha o tom, čo dať synovi na desiatu... Aby to bolo aj chutné, aj zdravé... No a dnes ráno pozerám do chladničky - a tam zostatok smotany zo včerajšieho lángoša, trochu bryndze, nejaké vajíčka.... No a toto vzniklo :-) Množstvá sú na jeden kus obojstranne natretého sendviča. Jedna desiata...

1
porcia
5 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Papriku a vajce pokrájame na drobnučko. Smotanu, maslo a bryndzu (z každého za pekne plnú čajovú lyžičku) vyšľaháme do hladka, primiešame nakrájanú papriku a vajíčko. Dochutíme soľou a čiernym korením.
  2. A chutná nátierka je na svete :-). A nakoľko je bez cibule, je vhodná aj do školy... Dobrú chuť!