Tvarohovo-višňové rezy.(fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Tvarohové koláče sú u nás veľmi v obľube.Ešte ani nestihne vychladnúť a už sa krája. Tento koláčik je nielen dobrý,ale aj šťavnatý.

30
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 160-170 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravím si suroviny,
  2. zo surovin na cesto ,vypracujeme hladké cesto.Cesto rozdelíme tak,že si odrežeme asi tretinu a zabalené odložime do mrazničky,kým budeme robiť ostatné.
  3. Cesto na pomúčenej doske vyvaľkame vo veľkosti plechu a dáme na výmastený plech.Zo surovin na plnku ,vymiešame a výlejeme na tmavé cesto.Rovnomerne rozotrieme.
  4. Na rozotretú plnku rovnomerne poukládame višne a z mrazničky vyberieme cesto a na hrubšom strúhadle cesto rovnomernnastrúhame.Dáme upiecť.Treba piecť 15 min pri vyžšej teplote a potom znížiť.