Tvarohovo-višňové rezy.(fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Tvarohové koláče sú u nás veľmi v obľube.Ešte ani nestihne vychladnúť a už sa krája.
Tento koláčik je nielen dobrý,ale aj šťavnatý.
30 porcií |
40 minút príprava |
30 minút na 160-170 °C |
Postup
- Pripravím si suroviny,
- zo surovin na cesto ,vypracujeme hladké cesto.Cesto rozdelíme tak,že si odrežeme asi tretinu a zabalené odložime do mrazničky,kým budeme robiť ostatné.
- Cesto na pomúčenej doske vyvaľkame vo veľkosti plechu a dáme na výmastený plech.Zo surovin na plnku ,vymiešame a výlejeme na tmavé cesto.Rovnomerne rozotrieme.
- Na rozotretú plnku rovnomerne poukládame višne a z mrazničky vyberieme cesto a na hrubšom strúhadle cesto rovnomernnastrúhame.Dáme upiecť.Treba piecť 15 min pri vyžšej teplote a potom znížiť.