Tvarohovo-jogurtová jahodová torta

Autor receptu: angiek

Takéto nepečené rýchlovky máme veľmi radi. Pre letné dni ako stvorené.

8
porcií
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si tortovú formu, moja má priemer 24 cm. Zmiešame tvaroh, jogurt, trstinový a vanilkový cukor. Množstvo cukru si každý dá podľa chuti. Ja dávam hrudkovitý tvaroh, mám radšej keď ten tvaroh tam je aj cítiť.
  2. Na spodok tortovej formy poukladáme vrstvu piškót zalejeme jogurtovou zmesou, na zmes nakrájame jahody, na jahody poukladáme ďalšiu vrstvu piškót, znova zalejeme jogurtovou zmesou, znova nakrájame jahody a na ne znova poukladáme piškóty.
  3. Zostatok zmesi nalejeme na vrch a ľubovolne ozdobíme. Ja som poukladala na polku narezané jahody. Odložíme do chladničky najlepšie cez noc, aby torta stuhla.
  4. A takto vyzerá rez.