Tvarohovo– broskyňová bomba

Autor receptu: redakcia

Postup

  1. Z múky, vajec a cukru vyšľaháme cesto na 2 piškótové plátky, ktoré pečieme pri teplote 180 – 200 oC. Do jednej sklenenej pologuľatej misy dáme fóliu, aby sa nám bomba lepšie vyberala a vystelieme ju jedným plátkom. Želatínu dáme napučať do troška vody. Vyšľaháme šľahačku s cukrom a vanilkovým cukrom.
  2. Potom pridáme tvaroh do šľahačky a nakoniec zohriatu želatínu a vymiešame dohladka. Jednu polovičku krému dáme do formy a položíme naň broskyne. Prikryjeme zvyšným krémom a nakoniec celé zakryjeme druhým plátkom.
  3. Dáme do chladničky na 6 hodín alebo na celú noc. Ozdobovať môžeme šľahačkou a farebnou ryžou.