Tuniaková bageta
Autor receptu: candel1
Každý z nás má niekedy chuť na niečo studené a pritom mnohí vytvárame nudné rožky s maslom a šunkou. Mne sa včera chcelo tvoriť:) zabralo to síce viac času a náčinia, ale výsledok bol o to lepší:)
2 porcie |
10 minút príprava |
5 minút na 200 °C |
Postup
- Bagety rozkrojíme v strede a vložíme na chvíľu do vyhriatej rúry, aby skrehli
- do vodného kúpeľa dáme hrnček, kde rozohrejeme med a pridáme horčicu. vymiešame.
- po vytiahnutí chrumkavých bagiet z rúry ich obložíme majonézou, tuniakom, šalátom, mozzarellou, rajčinami (nakrájanými na kúsky) olivami, prípadne čo vás ešte napadne :) a nakoniec zalejeme horčicovo medovou omáčkou
Dobrú chuť:)