Triplet rezy (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Jemné,šťavnaté a veľmi chutné rezy s ananásom.

44
porcií
40 minút
príprava
10 minút
na 180-200 °C

Suroviny

Postup

  1. Bielky oddelím od žltkov a vyšľahám.Do vyšľahaných zašľahám 10 PL kopcovité pr. cukru a vyšľahám tuhý sneh.Do snehu zľahká zašľahám žltky.
  2. Rozdelim na tri rovnaké časti.Do každého pridám po jednom pudingu a po2 rovné PL múky a po 1 čl kypriaceho prášku.Zľahká premiešam a každé zvlášť vylejem na plech vystlaný papierom.pečiem každé asi 7-10 min.Po upečení nechám vychladnúť a s cesta odstraním pred plnením papier.
  3. Plnku urobím tak,že s mlieka a zlatých klasov uvarím puding a za občasného miešania nechám vychladnuť.Medzi tým vyšľahám maslo s cukrami do peny a po vyšľahaní zmiešam s vychladeným pudingom.
  4. Pri plnení začnem tmavým cestom.Jemne vrch narežem,aby dobré vsiakol džem a taktiež šťava s kompotu.Asi polovicou šťavy s kompotu polejem korpus a
  5. na to natriem džem.
  6. Na džem natriem polku plnky,
  7. na plnku nakrájam polovicu ananasového kompotu.
  8. Priložím na to ružový plat a postup zopakujem.Na vrch uložím žltý plat,ktorý celkom jemne potriem trochou plnky,
  9. a polejem čokoládou.
  10. Po stuhnutí pokrájam na rezy.