Studený pochúťkový šalát (fotorecept)
Autor receptu: babav
Parizsky,vlassky,pochutkovy ,...su rozne variacie tohto chutneho salatu.Ja som si zvykla robit ho tak ,ako uvadzam v recepte.Minie sa vzdy s cerstvym chlebom,pecivom ,
alebo na oblozenych chlebickoch.Najlepsie chuti odlezany a dobre vychladeny !
Postup
- Pripravime si potrebne suroviny;salamu,na tvrdo uvarene vajcia ,cibulu,uhorky
a vodne gastany nakrajame na jemno.
- Ochutenu kvalitnu majonezu,horcicu ,pokrajane uhorky a cibulu
- pomiesame a okorenime.
- Pridame na jemno nakrajanu salamu , vajcia a gastany.
- Premiesame opakovane ,ak je treba pridame viacej majonezy ;salat by nemal byt prilis husty.
- Servujeme z velkej misy(ozdoba - cierne olivy) ,alebo rozdeleny na porcie.