Srdiečková dobrota k MDD (fotorecept)

Autor receptu: akeber

Pre moje zlatíčka .

20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. 4 bielka si vyšľaháme na tuho .
  2. Potom pridáme práškový cukor.
  3. Pridáme žĺtka . Rozmixujeme a potom pridáme múku v ktorej máme zamiešaný prášok na pečenie a nakoniec vlejeme letné rozpustené maslo . A premiešame vareškou. Vlejeme do vopred vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy .
  4. Jahody si umyjeme obalíme v kryštál. cukre .
  5. Poukladáme na cesto a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry n 180 C .
  6. Uvaríme si puding a necháme vychladnúť . Maslo mixérom rozmixujeme a postupne pridávame puding .
  7. Kožku pred tým stiahneme aby plnka bola pekná hladká .
  8. Na vychladnuté upečené cesto natrieme jahodový džem . A na to dáme pol plnky .
  9. Poukladáme jahody .
  10. Na poukladané jahody doložíme ostatnú plnku , tak aby jahody nebolo vidieť . A šup do chladničky stuhnúť.
  11. Z najväčších jahôd si povykrajujeme srdiečka na ozdobu .
  12. Vyzdobíme a podľa návodu na obale si pripravíme želatinu . Postupne ju lejeme po lyžičkách a zakaždým ponecháme stuhnúť . Želatina nesmie byť horúca !
  13. Ponecháme stuhnúť do druhého dňa . DOBRÚ CHUŤ !
  14. Prierez .