Sladko-kyslé grilované ražniči
Autor receptu: podravka
Komerčný recept<br />
Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom,
zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej šťavy a garantujeme vám, že tú skvelú chuť si
určite zapamätáte.
Postup
- Kuracie prsia očistíme a nakrájame na kocky. Zmiešame ich s marinádou pripravenou z olivového oleja a vegety s cesnakom a dobre premiešame.
- Takto pripravené kocky napicháme na špajdle a polejeme šťavou z 1/2 limetky. Prikryjeme a necháme postáť 30 minút až 1 hodinu.
- Marinované ražniči grilujeme na rozpálenom grile zo všetkých strán, dokým nebude mať krásnu žltú farbu.
- Keď je ražniči hotové, preložíme ho do misky, posypeme nakrájanými čili papričkami a koriandrom, pokvapkáme zmesou vytvorenou z olivového oleja, medu, šťavy z 1/2 limetky a nastrúhanej limetkovej kôry.
- Hotové jedlo prikryjeme a po 5 minútach ho môžeme podávať.