Do teplého mlieka pridáme kryštálový cukor a droždie. Necháme odstáť 15 minút.
Múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a soľ spolu zmiešame, pridáme olej a teplé mlieko s cukrom a droždím. Necháme kysnúť asi 30 minút.
Zmäknuté maslo rozdelíme na dve časti, do každej pridáme 40 g kryštáloveho cukru, do jednej dáme kakao a do druhej škoricu.
Cesto si rozdelíme na dve časti, rozvaľkáme a natrieme plnky. Zarolujeme, pokrájame a necháme ešte chvíľku pokysnúť na plechu. Pečieme na papieri na pečenie, ktorý môžeme pokvapkať smotanou na šľahanie. Pečieme na 180 °C cca 20-25 minút.
Do mascarpone vmiešame roztopené maslo a vanilkový cukor. Polevu natrieme hneď po vytiahnutí z rúry. Dobrú chuť. :)