Sacherova torta-neoriginal :-)))

Autor receptu: diabambulka

Moja mama má rada dve veci, sacherovu tortičku a anjelikov a tak som jej urobila na narodeniny kombináciu toho čo mám najradšej:-))) Koláčik je naozaj pečený s láskou aj keď nieje origoš :-)))

12
porcií
30 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Heru vymiešame s rozpustenou horkou čokoládou do peny. Po jednom pridáme žľtka. Z bielkov a kryštálového cukru urobíme sneh, ktorý postupne zmiešame a spojíme s čokoládovou penou. Na koniec pridáme, múku, orechy a kakao. Vymastíme a vysypeme totovú formu a následne do nej vylejeme hmotu a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov priblkižne 25-30 minút. Po upečení necháme korpus vychladnúť a potom ho prekrojíme na polovicu (alebo na dva krát), natieme džemom. Polejeme čokoládovou polevou a ozdobíme šľahačkou a podľa vlastnej fantázie.
  2. Dobrú chuť:-)))