Sacher torta (neoriginálne originálna)

Autor receptu: gabuci

Dnes som dostala tento recept od kolegyni a je neoriginalny lebo nie je a je originalny lebo je moj prvy :-).Je jednoduchy a rychlo hotovy a prave som ho dokoncila.Foto nemam lebo som tu nova a este to neviem,tak prepacte!Ako mierku som pouzila kelimok od smotany.

30 minút
príprava
40 minút
na 170 °C

Suroviny

Postup

  1. Vymiesala som cele vajicka,pomaly pridala jemny krystalovy cukor.
  2. Do penista vymiesanych vajicok som pridala ostatne ingrediencie a nakoniec muku,do ktorej som priala prasok do peciva.
  3. Na dno tortovej formy som dala papier na pecenie,vylial som do nej cesto a vlozola do vyhriateh rury.Piekla som pri 170 stupnoch asi 40 minut.
  4. Po upeceni a vychladnuti som tortu rozkrojila na polovicu,natrela dzemom a spojila.Vrch torty som tiez potrela dzemom.Nakoniec som pouzila hotovu polevu,u nas dostat polevu na sacher tortu.Bolo ju treba len na 10 min.postavit neotvorenu s kelimkom do horucej vody a mohla som ju vyliat na tortu.
  5. Kedze som tuto tortu piekla pre syna,ktory ma zajtra narodeniny nemohla som ju ochutnat,dufam len,ze bude dobra :-).Mam aj slahacku,ktoru kazdy kusok prizdobim.