Rýchly Francúzky krémeš (fotorecept)
Autor receptu: danculka
25 porcií |
30 minút príprava |
10/10/10 minút na 220 °C |
Postup- Chcela som si trošku uľahšiť prácu tak som použila BBkeks na vrch krémeša,nikdy ho nepokrájam dobre,,ako prvé som rozpustila čokolády tmavú v cere a bledú ,len tak..ponamáčala som BB keksy do tmavej čoko a na vrch som dala kvapku bielej a špajdlou ju rozťaháme po keksíku,ako ozdobu,takto si urobíme všetky....necháme stuhnúť...
- z lístkového cesta si upečieme na opaku plechu spodnú časť krémeša,z mlieka a múky a zlatých klasov , si uvaríme hustý puding, keď vychladne zašlaháme vymiešaný cukor s maslom,
natrieme na upečený plát,potom si ušlaháme ,,creme patisseriu,,to je zmes na šlahanie prifi od f.Rajo perfektne sa vyšlahá a vôbec ,zostane v takom dobrom stave aj 4dni a viac,natrieme na zlatý klas a poukladáme vrch viď . obr.
- Takto vyzerá šlahačka je v 1 litrovom balení a veľmi veľa sa z toho našlahá ,strojnásobí svoj objem..
- potom krájame pomedzi keksy...
- Dobrú chuť!
|