Rýchly Francúzky krémeš (fotorecept)

Autor receptu: danculka

25
porcií
30 minút
príprava
10/10/10 minút
na 220 °C

Postup

  1. Chcela som si trošku uľahšiť prácu tak som použila BBkeks na vrch krémeša,nikdy ho nepokrájam dobre,,ako prvé som rozpustila čokolády tmavú v cere a bledú ,len tak..ponamáčala som BB keksy do tmavej čoko a na vrch som dala kvapku bielej a špajdlou ju rozťaháme po keksíku,ako ozdobu,takto si urobíme všetky....necháme stuhnúť...
  2. z lístkového cesta si upečieme na opaku plechu spodnú časť krémeša,z mlieka a múky a zlatých klasov , si uvaríme hustý puding, keď vychladne zašlaháme vymiešaný cukor s maslom, natrieme na upečený plát,potom si ušlaháme ,,creme patisseriu,,to je zmes na šlahanie prifi od f.Rajo perfektne sa vyšlahá a vôbec ,zostane v takom dobrom stave aj 4dni a viac,natrieme na zlatý klas a poukladáme vrch viď . obr.
  3. Takto vyzerá šlahačka je v 1 litrovom balení a veľmi veľa sa z toho našlahá ,strojnásobí svoj objem..
  4. potom krájame pomedzi keksy...
  5. Dobrú chuť!