Rybacia nátierka (fotorecept)

Autor receptu: janaalizibolenova

Rybacia pomazánka mojej maminky. Vždy si ju spravím, keď pečiem dobrý domáci chlebík.

10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Dáme si variť vajíčka. Šťavu z tuniakovej konzervy zlejeme a obsah vyklopíme do plastovej nádobky.
  2. Nadrobno si nakrájame stredne veľkú cibuľu a pridáme do nádobky.
  3. Uvarené vajíčka si nakrájame na kocky a pridáme do nádobky.
  4. Na kocky si nakrájame kyslé zavárané uhorky a pridáme do nádobky.
  5. K tomu všetkému pridáme 3 trojuholníky syra a všetko dobre premiešame.
  6. Ďalej pridáme 2 PL masla, opäť dobre premiešame.
  7. Na koniec pridáme 1 PL horčice a je to.
  8. Najlepšie chutí s čerstvo upečeným domácim chlebíkom. Pozn. každý si môže množstvo ingrediencí upraviť podľa seba :-)