Rezy s čokoládovo-gaštanovým krémom (fotorecept)

Autor receptu: 3sandra3

:-)

Suroviny

Postup

  1. Použijeme plech o rozmerov 26 cm x 22 cm. Potrebujeme piškoty z Lidla TASTINO 200 g , musíme si kupiť 2 balíky. Potrebujeme spolu 36 ks piškot /18 ks spodný rad a 18 ks vrchný rad. Jeden piškot meria 10 cm/.
  2. Krémová čokoládová náplň. Príprava podľa návodu na obale. / 300 ml mlieka, môžete dať aj menej, napr. 250 ml, aby bol krém trochu hustejší/.
  3. Použila som toto gaštanové pyré.
  4. Takto som naukladala piškóty namočené v ovocnom sirupe. /18 ks spodný rad/.
  5. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme tmavú čokoládu, necháme vychladnúť, ale musí byť tekutá.
  6. Suroviny máme pripravené a môžeme si dokončiť krém. Vymiešame maslo s prášk. cukrom, pridáme vychladnutú rozpustenú čokoládu, vymiešame, pridáme gašt. pyré, vymiešame a pridáme krémovú čokoládovú nápln, ktorú sme si pripravili v bode č. 2.
  7. Na pripravené piškoty v plechu dáme polovicu plnky, poukladáme zase piškóty namáčané v sirupe a opäť plnka.
  8. Zdobenie môže byť ľubovoľné, môže byť čokoládová poleva, strúhaná čokoláda atď. Ja som dala čokoládovú ryžu.