Rezeň Láska (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Keď som sa v sobotu dozvedel, že budem v pondelok maľovať kuchyňu, tak som hneď vedel, čo budem v nedeľu variť!!! ...Rezeň "Láska"....Tak som si pomenoval toto jedlo už dávno, dávno. A robím ho vtedy keď chcem týmto spôsobom poďakovať svojej "láske" za to ako sa o mňa stará. Hneď som totiž pochopil prečo budem maľovať....Pretože mám málo pohybu!.!.!. Ona sa stará o moje zdravie a chce, aby som mal viac pohybu!!! Preto mi "naordinovala" na pondelok maľovanie!!! To je starostlivá osoba!!! Čo?!?!

30 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Jedná sa vlastne o klasický rezeň plnený praženicou ale tento je robený s láskou , tak preto ho tu pridávam.Hlavne pre mladých aby sa naučili variť s láskou , radosťou a vedomím , že varia pre milovanú osobu.(pri popise budem používať zdrobneniny podstatných mien lebo mi to k tomuto receptu pasuje) Pripravíme si vajíčka,slaninku,klobásku,zeleninku a ...
  2. ... na troche masielka , ..
  3. ... zmiešaním všetkého spolu , ...
  4. ...urobíme praženičku.
  5. Mäsko naporcujeme , ...
  6. ... naklepeme a ...
  7. ... osolíme a okoreníme.
  8. Na takto pripravené plátky mäska rozložíme praženičku , poprípade fazuľku a mrkvičku a ...
  9. ... uzavrieme.Naplnené rezníčky obalíme v múke,vajíčku a strúhanke a ...
  10. ... do zbytku vajíčka pridáme syr.
  11. Vymiešame,dohustie trochou strúhanky a ...
  12. ... spolu s rezňami v dostatočnej vrstve oleja vypražíme.
  13. Počas vypražania som si opiekol zemiaky a ugriloval zeleninku (cuketka,kukurička,cibuľka,paprika a pod.) .
  14. Rezne som podával prekrojene spolu so zemiakmi,paprikovou ryžou,grilovanou zeleninkou , cesnakovým dresingom (ky.smotana,majonéza,cibuľka,soľ,sušený cesnak,bylinky) , uhorkovým šalátom a zapíjal pivom!!
  15. Dvom z desiatich amatérmaliarov-natieračov chutí (určite) pri práci "Russian VODKA Stolichnaya" :)) Ale ako mi je dnes to už nikoho nezaujíma!!! ... Všetko ma bolííí.Od malíčka na nohe po posledný šedivý vlas.A hlava treščííí!!!!!