RAW datle-čoko-nuts cake
Autor receptu: teniska
rýchly, bez múky a bez cukru, zdravý a kvalitný
Postup
- Cesto: Namočíme si odkôstkované datle do teplej vody na asi pol hodinku. Zatiaľ môžme ísť na krém -> zmixujeme ošúpané banány s maslom a medom a kakaom. Hotovo :)
Po pol hodinke zlejeme vodu z datlí, datle dáme do misky, pridáme mandle, vlašské orechy a kakao, zmixujeme.
Cesto utlapkáme na spodok formy, naňho nalejeme krém -> šupneme do mrazničky na min. 30 minút (potom sa to dá aj nakrájať a podávať civilizovane vo forme koláča). Ak nechceme a je to len pre nás na domáce mlsanie, pokojne si to dáme do misiek a šupneme do chladničky. Garantujem, že polovica sa ani len nedostane do formy, ale že ju spapáte pri príprave ;) dobrú zdravú chuť prajem!