Prasiatka

Autor receptu: rajcinka

Roztomilé sladké prasiatka som robila na príležitosť posedenia pri chrumkavej prasačinke pre potešenie hostí.

Suroviny

Postup

  1. Všetky suroviny zmiešame, naplníme košíčky a pečieme cca 15-20 minút na 180 C.
  2. Potom si pripravíme ružovú marcipánovú hmotu: 150 gramov práškového cukru, 200 gramov bielej čokolády, 1 balenie cukríkov marsmalow, 1 čajová lyžička masla, 3 čajové lyžičky smotany 33%, 1 čajová lyžička likéru.
  3. Nad parou roztopíme čokoládu, potom pridáme cukríky. Postupne pridávame cukor a ostatné prísady. Podľa farby doplníme farbou na potraviny a vypracujeme na doske. Vykrajujeme kolieska a podľa fantázie urobíme prasiatka.