Pizzový koláč (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Dnes som robila pizzu trochu inak skúste ak sa Vám bude páčiť.

35-40 minút
príprava

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Urobíme si cesto-ja dávam do kisky-misky - najprv si dám urobiť kvások/viem,že teraz budete hovoriť,že načo kvások keď v kiske ale mne sa tak lepšie páči je lepšie cesto/ do misky si dáme vlažnú vodu,olej ,múku kde sme rozmiešali soľ a pridáme kvások.Dobre rozmiešame a dáme kysnúť.
  3. A tu už máme cesto vykysnuté a ideme robiť. Cesto si prekrojím na polovicu. Táto dávka je na dve pizze.
  4. Vyvaľkané cesto.
  5. V strede vyznačený kruh.
  6. Cesto si prenesieme na vymastený plech a stred čo sme si vyznačili prekrojíme na osem trojuholníkov.
  7. Potrieme kečupom.
  8. Cesto natreté plnkou-ktorú som si urobila nasledovne.: Patizóny som očistila a nastrúhala,pridala pretlačený cesnak,bilinky a korenie,šunku a na koniec jedno vajíčko dobre som premiešala a naniesla na kečup.
  9. No a začala som skladať.
  10. Takto som poskladala dookola všetkých osem trojuholníkov. A dala piecť do vyhriatej rúry. Rúru som si vyhriala na 220 stupňov a potom som teplotu stiahla. Piekla som na 170 stupňov.
  11. Po 25 minútach som vybrala.
  12. Posypala som syrom a dala zapiecť ešte asi na 5-10 minút. Preto som to piekla dlhšie,že bola taká plnka aby to bolo dobre prepečené.
  13. No a hotovo.
  14. Upiekla som dva takéto koláče - skladanie som čerpala zdroj.:MadebyDiva a tu je originál obrázok.Ale bol len tento obrázok žiaden recept a ni na cesto ani na plnku.Tak cesto som robila také ako robieval pizzu mám to osvedčené a je výborné a plnku - mala som patizóny ktoré som chcela už spotrebovať a tak som si vymyslela takúto plnku ale bola dobrá chutila nám.
  15. Tu sa už koláč začína jesť a čakala som na vyjadrenie. Ale chutilo.
  16. A tu je v reze.