zatvoriť
VYTLAČIŤ
Nepečený kokosový zákusok
Nepečený kokosový zákusok s ríbezľami
Autor receptu:
blissofplants
8-10
porcií
30 minút
príprava
Suroviny
Korpus:
200 g
orechy vlašské
200 g
datle
Krém:
200 g (namočené cez noc vo vode)
orechy kešu
400 ml
krém kokosový
4 PL
sirup javorový
za hrsť
ríbezle čierne
Postup
Orechy a datle rozmixujeme v mixéri kým nezískame lepkavú hmotu, ktorú dáme na dno okrúhlej koláčovej formy (priemer 22 cm, výška 9 cm).
Všetky ingrediencie na krém (okrem ríbezlí) rozmixujeme do čo najhladšej konzistencie.
Do krému opatrne vmiešame ríbezle a navrstvíme na korpus. Necháme stuhnúť v mrazničke niekoľko hodín.
Koláč ozdobíme podľa vlastných predstáv.