Nepečená mňamka (fotorecept)

Autor receptu: diabambulka

:-)

12
porcií
35 minút
príprava

Postup

  1. Na plech si poukladáme maslové sušienky. A následne na ne poukladáme banány
  2. a zalejeme hustým čokoládovým pudingom. Plnka 1. : Dáme variť 300 ml mlieka. V zvyšnom mlieku si rozmiešame čokoládový prášok spolu s 1 PL hladkej múky. Do mierne zahriateho mlieka vlejeme takto pripravenú zmes a za stáleho miešania privedieme do varu. Odstavíme a primiešame cukor.
  3. Opäť poukladáme vrstvu maslových sušienok a pokvapkáme šťavou z mandarínkového kompótu.
  4. Poukladáme mandarinky
  5. a zalejeme druhou plnkou. Plnka 2. : Z mlieka a vanilkového prášku si uvaríme puding, do ktorého vmiešame vanilkový cukor a necháme vychladnúť prikryté potrvinárskou fóliou, aby sa nám tam neurobila šupka na pudingu. Vychladnutý puding vmiešame do jemného tvarohu a natrieme na sušienky s mandarinkami. Poukladáme opäť vrstvu maslových sušienok, ktoré pokvapkáme šťavou z mandarínkového kompótu
  6. a natrieme poslednou plnkou. Plnka 3. : Vyšľaháme si šľahačku spolu so stužovačom a vanilkovým cukrom. Takto pripravenú šľahačku zmiešame spolu s kyslou smotanou. Hotový koláčik posypeme mletou škoricou alebo grankom a dáme stuhnúť do chladničky. Tip : Ak to budete pripravovať len pre dospelých sušienky pokvapkajte rumom a do šľahačky si môžete primiešať troška nescafe kávy :-)))
  7. Dobrú chuť ...