Miznúce rýdziky

Autor receptu: jody

Mrzí ma to, ale fotka hotového jedla sa nestihla urobiť. Aj preto miznúce... :-)

10 minút
príprava
45 minút
na 180 °C

Postup

  1. Príprava tohoto receptu začína - Ráno vstaneme o piatej a vybehneme do hory. :-) O desiatej, keď sa nám oči rozlepia, vyberieme z koša zelené muchotrávky a vrátime sa domov. :-)
  2. Rýdziky očistíme od ihličia a odrežeme im nohy, aby nám z plechu neušli. Mladé sójové bôby vylúpeme zo strukov. Na poolejovaný plech pokladieme kobúčiky lupeňami nahor, pomedzi ne nasypeme bôb (mladý, zelený, určite nie suchý), pokmínujeme, posolíme, prihodíme celú vňať aj so stonkami (bude chrumkavá) a upečieme.
  3. A po dobrom obede si treba aj zdriemnuť... :-)