Medový krémeš (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Ja si myslím ,že je to veľmi starý recept,lebo ja ho mám už od nebohej jednej kuchárky.

48
porcií
50 minút
príprava
10-12 minút
na 160-170 °C

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny na cesto ado misky,
  2. a spojené vypracujeme na doske.Rozdelíme na poly.
  3. každú časť vyvaľkáme vo veľkosti plechu a na pomastenom upečieme.
  4. Oddelíme žltky od bielka a pridáme do mlieka.Dáme cukor,a zlatý klas a uvaríme puding.
  5. Vyšľaháme tuhý sneh a do horúceho ho zamiešame,tak aba sa bielka v pudingu uvarili.
  6. Ešte horúci vylejeme na jedno cesto ,rozotrieme a zakryjeme druhým.
  7. Plat cesta jemne pritlačíme a pocukrujeme.Necháme vychladnúť ,
  8. ...a nakrájame na širšie rezy.Dobrú chuť!