Medový kinder rez

Autor receptu: kralovna

Vnučka zbožňuje mliečny rez - kinder a preto som tento recept našla na maďarskej internetovej stránke je super iba papať....

35
porcií
60 minút
príprava
7-10 minút
na 160 °C

Suroviny

Postup

  1. Príprava cesta: vajcia, med, kakao, masť vymiešam do penista nad parou potom pridám múku kde som vopred zamiešala sódu bikarbónu. Cesto si rozdelím na 2 rovnaké diely a upečiem na plechu, ktorý namastím a posypem múkou pri teplote 160 stupňov asi 7-10min
  2. Plnka: V mlieku uvarím pudingový prášok, múku a med, kým je masa teplá pridám smotanu na šľahanie. Maslo si vymiešam a keď je puding studený pridám ho k maslu. Na upečený plát potom navrstvým plnku a prikryjem druhým plátom
  3. Vrch zákusku polejem čokoládovou polevou.