Medový kinder rez
Autor receptu: kralovna
Vnučka zbožňuje mliečny rez - kinder a preto som tento recept našla na maďarskej
internetovej stránke je super iba papať....
35 porcií |
60 minút príprava |
7-10 minút na 160 °C |
Postup
- Príprava cesta: vajcia, med, kakao, masť vymiešam do penista nad parou potom pridám múku kde som vopred zamiešala sódu bikarbónu. Cesto si rozdelím na 2 rovnaké diely a upečiem na plechu, ktorý namastím a posypem múkou pri teplote 160 stupňov asi 7-10min
- Plnka: V mlieku uvarím pudingový prášok, múku a med, kým je masa teplá pridám smotanu na šľahanie. Maslo si vymiešam a keď je puding studený pridám ho k maslu.
Na upečený plát potom navrstvým plnku a prikryjem druhým plátom
- Vrch zákusku polejem čokoládovou polevou.