Marinované kuracie rezančeky
Autor receptu: afataga
V piatok tu bolo toľko snehu, že som sa nedostala na nákup, tak som bola nútená variť zo zásob v mrazničke a špajzi, takže som použila aj konzervy. Výsledok je toto jedlo.
4 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Z uvedných surovín si urobíme marinádu, prsia nakrájame na rezančeky a necháme marinovať najlepšie cez noc, nesoliť.
- Na panvicu dáme olej, mäso osolíme a šupneme do rozpáleného oleja a necháme zatiahnuť, ide to rýchlo, pridáme mrazenú fazuľku a chvíľu miešame.
- O chvíľu pridáme šampióny a pretlak a zasa chvíľu miešame.
- Nakoniec dochutíme sójovou omáčkou a popr. dosolíme.
- Podávala som s ryžou, ktorú som ochutila kurkumou a petržlenovou vňaťou a k tomu šalátik: čínska kapusta, paradajky, červená cibuľa, soľ, olivový olej a šťava z citróna.
Pozn.: treba trochu menej oleja do marinády, ja som to trochu prehnala.