Malinovo-tvarohová torta nepečená (fotorecept)
Autor receptu: katarinalucanova
Svieža letná nepečená torta z neodolateľnou chuťou malín. Pripravená za 30 minút.
12 porcií |
30 minút príprava |
Postup
- Do misy v ktorej sa bude torta chladiť vystrieme potravinársku fóliu.
- Ako prvé želatínu zalejeme 1 dcl vody a necháme napučať. Vyšľaháme šľahačku s 2 vanilinovými cukrami.Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom a 2 vanilinovými cukrami.
- Tvaroh a šľahačku spojíme a všľaháme rozpustenú želatínu. Želatínu nevaríme len roztopíme .
- Do misy s fóliou navrstvíme zmes striedavo s malinami. Vložíme na 15 minút do mrazničky.
- Kým sa torta chladí pripravíme polevu. Do rajničky dáme 100 g malín a 1 PL cukru. Varíme, kým sa maliny nerozvaria. Odstavíme a prepasírujeme cez sito.
- Vyberieme tortu z mrazničky položíme na ňu tácku a otočíme. Odstránime misu a potravinársku fóliu opatrne stiahneme.
- Polejeme malinovou polevou, ozdobíme a môžeme podávať.