Malinovo - čokoládové bonbóny (fotorecept)
Autor receptu: zirafninka1
Postup
- Maliny vložíme do hrnca
- a na miernom ohni krátko povaríme.
- Maliny prepasírujeme. Cca 100 ml malinovej hmoty bez jadierok zmiešame s čokoládou.
- Kokosové mlieko privedieme takmer do varu, odstavíme a nalejeme na čokoládu s malinami.
- Metličkou vymiešame hladký krém, dochutíme agávovým sirupom a odložíme stuhnúť na chladné miesto.
- Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky. Guľky obaľujeme v kakae, orieškoch, kokose alebo máčame v čokoláde.
- Z hmoty, ktorá ostala pri pasírovaní som spravila dreň. Inšpiráciou mi bol tento recept: http://fragrantvanillacake.blogspot.com/2012/02/vegan-raspberry-rose-truffles.html