Malinovo - čokoládové bonbóny (fotorecept)

Autor receptu: zirafninka1

Postup

  1. Maliny vložíme do hrnca
  2. a na miernom ohni krátko povaríme.
  3. Maliny prepasírujeme. Cca 100 ml malinovej hmoty bez jadierok zmiešame s čokoládou.
  4. Kokosové mlieko privedieme takmer do varu, odstavíme a nalejeme na čokoládu s malinami.
  5. Metličkou vymiešame hladký krém, dochutíme agávovým sirupom a odložíme stuhnúť na chladné miesto.
  6. Z vychladnutej hmoty tvarujeme guľky. Guľky obaľujeme v kakae, orieškoch, kokose alebo máčame v čokoláde.
  7. Z hmoty, ktorá ostala pri pasírovaní som spravila dreň. Inšpiráciou mi bol tento recept: http://fragrantvanillacake.blogspot.com/2012/02/vegan-raspberry-rose-truffles.html