Luxusná bublanina

Autor receptu: misqs17

dnes sme kúpili veľa jahôdiek, rozmýšľala som čo s nimi, tak som si spojila moje obľúbené bublanina receptíky a vznikla takáto yummy bublaninka, super vláčna vo vnútri :)

6
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. do misky dáme ricottu, rozpustenú heru, cukor a žĺtka...
  2. cca. 200 g jahod rozmixujeme na kasu s jednou lyzickou praskoveho cukru a zaroven si vyslahame sneh z bielkov so stipkou soli
  3. hmotu s ricottou vyslahame do penista, postupne pridavame muku, v ktorej uz mame primiesany prasok do peciva
  4. pridame rozmixovane jahody...
  5. nakoniec pridame vyslahany sneh z bielkov
  6. zmes vylejeme do pripravenej vymastenej a mukou posypanej formy, ja som mala 23cm okruhlu,ale to je malo, musi byt vacsia alebo normalne plech...na vrch poukladame zbytok jahod a posypeme vanilkovym cukrom...a vlozime do vyhriatej truby na 175C cca. 25 minut.(treba vyskusat spajdlou ci je hotovo)
  7. a hotovo :)
  8. preklopene na tanieri...
  9. a krajame :) je uplne super, vlacna, uplne sa rozpada na jazyku :)