Losos na masle so smotanovou omáčkou a cestovinami
Autor receptu: sensible
Mala som chuť na lososa a chcela som skúsiť niečo iné. V predstavách chutí vzniklo toto.
2 porcie |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Rozpustíme na panvici maslo a jemne osoleného lososa opekáme do zlatista.
- Uvaríme si cestoviny. Ja keďže som celiatik som zvolila bezlepkové 100% kukuričné.
- Na panvici si opäť rozpustíme maslo. Pridáme nastrúhanú mrkvu a chvíľu ju smažíme. Potom mrkvu zalejeme smotanou, pridáme tavený syr (cca 1/3 črievka). Ochutíme soľou, bazalkou a pár kvapkami citróna.
- Cestoviny polejeme omáčkou, nakrájame si zeleninu podľa chuti a všetko spolu doladíme na tanier. Bon appetit !!