Kuracie prsia

Kuracie prsia na bylinkovom masle

Autor receptu: sarahh

Postup

  1. Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.
  2. Na panvicu nalejeme trochu oleja. Keď sa olej rozohreje, začneme ukladať prsia na panvicu a opekáme ich do hnedastej farby z každej strany.
  3. Príprava bylinkového masla: Odkrojíme si potrebné množstvo masla (ja som použila asi 30 g masla), pridáme prípravok s koreninami na bylinkové maslo (podľa potreby, prípadne ochutnáme) a poriadne premiešame.
  4. Keď máme bylinkové maslo hotové, natrieme ho na každý kus mäsa ešte kým sú prsia na panvici, zakryjeme, ono sa ešte pekne roztopí.
  5. Ako prílohu použijeme varenú ryžu. Dobrú chuť!