Kuracia roláda s jablkovou plnkou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
40 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kocky a pokvapkáme citrónom. Na panvici rozpustíme 20 g masla, pridáme jablká, hrozienka a krátko restujeme.
  2. Kuracie prsia nakrájame na plátky tak, aby sme mohli robiť rolády, zvyšné odrezky z pŕs rozmixujeme spolu so smotanou, pridáme pripravené jablká a hrozienka, osolíme a okoreníme. Touto zmesou plníme pripravené kuracie plátky.
  3. Plátky mäsa zrolujeme, zabalíme do potravinárskej fólie a uvaríme vo vodnom kúpeli. Očistený karfiol si uvaríme v osolenej vode, scedíme a rozmixujeme na kašu, pridáme troška masla a smotany. Podľa potreby dochutíme.