Kuracia roláda s jablkovou plnkou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
40 minút príprava |
40 minút tepelná úprava |
Postup- Jablká ošúpeme, nakrájame na malé kocky a pokvapkáme citrónom. Na panvici rozpustíme 20 g masla, pridáme jablká, hrozienka a krátko restujeme.
- Kuracie prsia nakrájame na plátky tak, aby sme mohli robiť rolády, zvyšné odrezky z pŕs rozmixujeme spolu so smotanou, pridáme pripravené jablká a hrozienka, osolíme a okoreníme. Touto zmesou plníme pripravené kuracie plátky.
- Plátky mäsa zrolujeme, zabalíme do potravinárskej fólie a uvaríme vo vodnom kúpeli. Očistený karfiol si uvaríme v osolenej vode, scedíme a rozmixujeme na kašu, pridáme troška masla a smotany. Podľa potreby dochutíme.
|