Krémový cheesecake s jogurtom

Autor receptu: redakcia

10
porcií
25 minút
príprava

Postup

  1. Piškóty podrvíme valčekom v menšom vrecku na drobné kúsky. Zmiešame ich so strúhanými orechmi a medom. Vzniknutou tuhšou hmotou (základ koláčikov) vystelieme dno menšej okrúhlej formičky.
  2. Na syrovú hmotu vymiešame krémový syr s citrónovou šťavou, kôrou a medom. Primiešame jogurt. Náplň navrstvíme na základ koláčika a spolu s ovocím necháme v chladničke vychladnúť. Pred podávaním ozdobíme ovocím.
  3. Náš tip: Namiesto piškót môžeme použiť aj akékoľvek neplnené sušienky. Ak na prípravu použijeme tvaroh, dôkladne ho musíme pretrieť cez jemné sito alebo rozmixovať na jemno spolu s jogurtom.