Krémeš - trocha inak

Autor receptu: olinecka

Upiekla som a trocha vylepšila.

50 minút
príprava
10 minút
na 200 °C

Postup

  1. Do misy dáme kryštal cukor ,ktorý skaramelizujeme zalejeme šľahačkou a varíme kym sa cukor nerozpustí.Dáme do chladničky na 24 hodín .Vyšľahame až na druhý deň pridame jeden stužovač.Upečieme si lístkové cesto,potom uvaríme krém zo zlatych klasou a ešte počas varenia vmiešame do krému maslo,ktoré sme si pokrajali na kúsky.Takto uvarený ešte horúci krém vylejeme na lístkové cesto a necháme vychladnúť.Vyšľahame šľahačku a rozotrieme na krém.
  2. Poukladame na vrch BB-keksy rovnomerne ,aby bol zakrytý celý koláč.
  3. Potrieme čokoladovou polevou.Hotový kremeš dáme cez noc do chladničky stuhnuť.Krajame a vychutnávame!!!