Krehký čučoriedkový koláč (fotorecept)

Autor receptu: elixir

Veľmi jednoduchý, rýchlo hotový sladko-kyselkavý ovocný koláč. Mali sme len tri štvrte hodinu do nášho času na kávu, tak bolo čo robiť, aby som našla dobrú a rýchlu maškrtu.

Inšpirovala som sa tu: La Gusterina.

6
porcií
15 minút
príprava
30 minút
na 180-200 °C

Suroviny

Postup

  1. Rozvaľkané lístkové cesto dáme do nádoby na pečenie.
  2. Krémový syr, cukor, vajcia a maizenu vymiešame na hladký krém...
  3. ...ten vylejeme na lístkové cesto.
  4. Posypeme ho čučoriedkami, alebo iným nami zvoleným ovocím.
  5. Dáme piecť na pol hodinku na 180-200 stupňov...
  6. Hotové servírujeme. Dobrú chuť.